Life as an inspiration

Blogimise väljakutse, päev nr 24

9db6d32d7ffe4ddf4579d03aced0505f24.Kirjuta oma parimast sõbrast

Hetkel on mu parima sõbra koht vaba.

Parem räägin kellestki, kes ütles hiljuti minu kohta, et mina tema parim sõber olen. Mu india tantsu õpetaja Sroetie. Saime kenasti läbi küll ja tihti jäin peale trenni veel tunniks-kaheks tema juurde veini jooma ja südant puistama. Kui ta mul suvel Belfastis külas käis, siis ütles ta mu majakaaslastele, et ma olen tema parim sõber. Mul oli nii aaawwwwwww hetk. Ja mu mehele on ta ka seda öelnud, nii et ju vastab tõele. Alati kui ma kiiruga Hollandis käin, on tal aega minuga kokku saada, kasvõi hetkeks. Ei mingit “ahh, mul pole aega, teeme teine kord, siis kui jälle tuled”… ma ju nüüd käin nii harva seal.

Sroetie on alati mulle toeks ja aitab, kullab mu ämma kirumisi ja nimetab teda minu kuuldes kenasti nõiaks. Tõeline solidaarsus, eks 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *