Life as an inspiration

Blogimise väljakutse, päevad nr 28-30

downloadJa ongi väljakutse lõpp käes!!!! Sain täitsa kenasti hakkama, nädalavahetustel olin arvutist pisut eemal, kui mees külas oli, siis tulid ka väikesed pausid, aga sain järjele.

28.Parim asi mis on sinuga sel nädalal juhtunud

See nädal on suht niru olnud. Häid hetki on küll: mehega kinos käik, pizza. Ja see, et tööl telefoni liinid ei töötand, oli ka hea: kõnesid oli rohkem, aga enamikele sai kohe vastata „vabandage, ma ei kuule teid, helistage tagasi hiljem, aitähh, head aega!“

Parim hetk eelmisel nädalal oli esmaspäeval saabunud hilinenud jõulupakike sõbrannalt, seal oli käsitöö helkur, suuuur shokolaad, eesti ajakiri ja MÄRKMIK!!!!!

Ja neljapäeval tuli pakike veel, kus Heli Künnapase „Tähtajaline elu, osa 2“ ja „Jõuluks koju“, mis on minu TOIMETATUD!!!!!!!!!

Ja kuidas ma kolmapäeval ärkasin peale 8 tundi und üles ja EI OLNUD VÄSINUD!!! Ja kuigi tööl oli igavene jama endiselt, telefoni liinid ei töötand ja kliendid olid vihased ja siis oli mul coaching, sest leiti 2 kõnet, milles skoorisin 82% ja 88% (vajalik on vähemalt 90%) ja siis olin ma kohe eriti vihane, sest ma täiega vihkan-vihkan-vihkan seda tööd ja ei hooli absull. Ja siis kell 16 leidsin, et ma IKKA POLE väsinud ja ei pidanudki 3 tundi uinakut tegema. Vot see oli üllatus. Ja siis järgmine päev samamoodi magasin 8 tundi ja hommikul olin väss, nagu alati…

 

29.Millised ootused on sul järgmisele 30 päevale

Veebruar+2 päeva märtsis.  Hmm, hea küsimus. Ootused on uus töökoht leida ja elu järjele saada, sest ma olen ikka äärmiselt muserdatud siin.

Saada enamus lasteraamatu käsikirjast valmis, sest 15.märts on tähtaeg, mil peab saadetud olema. Karta on, et saabki saadetud täpselt viimasel päeval, aga peamine ongi saada postitamise kuupäev

Ja kulutada minimaalselt, sest jaanuar oli päris karm selles osas. Mitmed lennupiletid said märtsiks-aprilliks ostetud ja take away toitu läks kah korralikult kahe nädala peale. Veebruaris säästukuu

30.Möödunud kuu parimad ja halvimad hetked

Parimad hetked: mees tuli 2 nädalaks külla. Käisime kinos, sõime take away toitu. Irmalt tuli pakike. Ühel päeval polnud ma TERVE PÄEV alates hommikust üldsegi väsinud. Milla viimati nii juhtus, ei mäleta

Halvimad hetked olid kõik need x päeva, mis tööl olin. No 2.jaanuar ei olnudki nii hull, üllatavalt ei olnud ma väsinud ja enamikel polnud midagi teha, sest no kesse helistab 2.jaanuaril. Nii me siis chillisime ja teenisime auga oma topelttasu välja. Ja ülejäänud päevad- paha, väga paha

Ja 14.jaanuar, kui mina panin kell 9 omale äratuse, et mehelt küsida, on ta kenasti lennujaamas ja tema vastas, et on küll, aga jäi just lennukist maha.

Ja 9-19 jaanuar, mis algas mitme öö-hommiku kurguvaluga ja läks edasi köhaks ja häälekaotuseks. Ja siis läks köha üle ja kurk oli uuesti paremalt poolt valus ja vasak silm oli punane.

Ja 25.jaanuaril oli mul tööl coaching sest ma sain 88 ja 82 punkti kõnede kvaliteedis ja siis seletati mulle, kuidas paremini kliente moosida. Ja minul oli jumala pohh kõigest…

************

Väljakutse edukalt tehtud!!! 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *