Life as an inspiration

Hakkab looma

Enam ei pea ma sellist nägu tegema. Miks? Sest lõpuks ometi on aeg ka sealmaal, kus minust saab ametlikult AVALDATUD AUTOR!!!! Minu tsitaate on kahes raamatus, ma olen kolme raamatu toimetaja ja ühe ghost writingu raamatu kirjutanud. Aga nüüd on asi lõpuks nii, et eelmüük on suure hooga lahti läinud ja MINU RAAMATUT saate osta nii, et kirjutate mu totally awesome kirjastajale Heli Künnapasele, email on helikunnapas@gmail.com.

Toimetajaga jäin väga rahule, ei teinud minu stiili võõraks. Ja no kujundaja, te vaid vaadake, milline fantastiline kaanekujundus! Ilus värk on, pole midagi öelda.

 

 

*Neile, kes uurivad, kuidas ma end tunnen? Põnevus, ärevus, paanika, põnevus. Paanika sellepärast, et  üks asi on käsikiri kiirelt valmis kirjutada. Teine asi on juba toimetatud ja kujundatud teksti üle vaadata ja aru saada, et nüüd läheb asi trükki ja ongi olemas ja MIS SIIS KUI RAHVAS SEDA VIHKAB!?!?!?!?!!? Põnevus siiski, sest kuigi enamuse aja oli paanika, avastasin, et “oo, ma olen päris hästi siin kirjutanud!” Nii et kahetised tunded ja ilmselt loomulikult kõikidele kirjanikele.

*Neile, kes tahavad teada, kuidas inspiratsioon tuli ja palju sel päris eluga pistmist on? No elu annab ikka parimad ideed, seda kindlasti. Küll aga tegu on fiktsiooniga. Algselt paar kohta pidid pisut teistmoodi raamatus välja nägema, eriti need “romantilised osad”, aga kuna alustasin vist eelmisel aastal märtsis-aprillis ja lõpetasin septembris, siis ilmselgelt ma ei mäletanud, mis plaan mul oli. Septembris tegin ma Reiki 1 kursuse ja pärast seda kirjutasin selle käsikirja rekordkiirusel valmis. Mees rääkis, et ma olla rääkinud, mis plaanid mul looga on ja kui talle siis inglisekeelse kokkuvõtte tegin, mäletas tema teisi teemaliine. No ju siis Reiki pani asja paika ja nii pidigi minema 🙂

*Neile, kes imestavad, et kus mul see aeg kirjutada oli? No ma kogu aeg kirjutan natuke, viimane aasta on midagi või lausa 2 asja pooleli kogu aeg. Hetkel ka on ghost writing projekt nr 2 pooleli, romatikasarjale on juba uue loo mõtted koos (tavaliselt alustan pealkirjast, nii et ma olen kohe palju kaugemal oma kirjutamisprotsessiga)

*Neile, kes loodavad autogrammi saada – eks mingi hetk ikka Eesti satun. Ja väljamaa rahvas saab ka kuidagi vajadusel. Anna märku ja mõtleme midagi välja

*Neile, kellele meenub midagi lasteraamatutega seoses – jah, mul on mitu lasteraamatut ka ootel. Kõik õigel ajal, või siis pisut hiljem. Aga ju siis hiljem ongi õige aeg. Näete, mul läks 38 aastat oma esimese raamatu avaldamiseni.

*Neile, kellele raamat ei meeldi- ei, raha tagasi ei saa!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *