Mees või naine, kumba valida?

Jun 16

32414aadb65aa21d29c5fa7427235b2aNii, käisin siis eile kodu lähedal olevas massaazhisalongis aega küsimas. Meilile nad ei reageerinud. Sain siis aja esmaspäevaks. 60 minutit sportmassaazh jalgadele ja seljale. Loodan, et aitab ja saan edasi oma samme seada ja lugeda.

Admin: esmaspäeval on terve päev vaba, aga ma pean mainima, et see on meesmassöör, et kas olete sellega nõus?

Mina: eem…. what? Muidugi

Ma ei teadnudki, et selline asi ka probleemiks on, et meessoost isik masseerib. Mehed ju tugevamad. Mul oli Zwolles füsioterapeut mees, 3 erineva meessoost hambaarsti juures käisin, siin on perearst mees ja õnneks olid ka haiglas, kui ma seal ilastades ja hääletuna kannatasin. Ma ei saa aru, mis ajast selline probleem kellelegi on? Hea, et veel ei küsitud, et kas mu OMA mees on okei sellega, et ma MEESSOOST massööri juures käin.

Jeez, on inimestel ikka probleemid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>