Life as an inspiration

Mis toimus Birminghamis?

20170305_094005Käisin mina eelmine nädalavahetus Birminghamis. Mis seal toimus?

Hea küsimus. Sest ma olen siin pikalt mõelnud, mida oma igapäevase tööga ette võtta, sest noh, see on ikka k-o-h-u-t-a-v-a-l-t jube ja kaua sellist tööd teha ei saa, isegi vaid raha nimel. Ja noh, hetkel teen ma seda tõepoolest vaid iga esmaspäevase raha nimel.

Pealegi ei võetud mind tööl coachingu PDP gruppi (personal development plan), kus ma oleks saanud omal natuke kogemust ja midagi, mida CVsse lisada. Minu avaldus oli küll „väga hea ja tubli, asjalikud mõtted, aga paar inimest olid lihtsalt tugevamad kandidaadid, osad isegi kogemusega“. Miks need kogemusega inimesed üldse sellisele asjale kandideerivad, jäi mulle arusamatuks, aga noh, kogu aeg on keegi, kes on parem. Ja selliseid tähtsaid tegelasi, kes otsuseid teevad ideega „think outside of the box“ ilmselgelt minu teele ei satu, seega jäin ma programmist välja. Öeldi, et „pole hullu, 6 kuu pärast saad uuesti proovida“. 6 kuud… kas ma siin veel 6 kuu pärast olen? Kahtlen… Asemele pakuti, et võin firma newsletterile asju kirjutada…. pole nagu päris see, mis?

Nii hakkasin veidi, juba palju varem muidugi, mõtlema samuti coachingu peale. Et prooviks ka, õpiks juurde asju ja see töö sobib suurepäraselt minu peamistele soovidele töökoha suhtes ehk siis „asukohavaba, paindlik, piisav sissetulek“. Londonis asuv The Coaching Academy korraldab kahepäevaseid tasuta tutvustavaid koolitusi, et täiesti kindel olla, kas see on ikka minule sobilik ja noh, kursuse tasu on ka kopsakas, et kuidas seda paremini orgunnida.

Ehk siis nädalavahetusel (äratus oli laupäeval kell 5.00, et jõuda kella 7.00 lennule taksoga) 2 päeva mõnusat koolitust, palju toredaid inimesi, fantastiline Birmingham (esimest korda ja see suurlinn mulle meeldis!!!), ööbimine Hampton by Hilton hotellis (75£ eest fantastiline ruum, suuuuuurepärane hommikusöök ja hea asukoht), esimene kogemus FlyBe lennukiga sõbrahinnaga (sest majakaaslase töö tõttu saab ta ka sõpradele soodukaga pileteid osta ja ta oli isegi hommikusel lennul tööl (ning jah, ma TEAN, et FlyBe´l oli väike maandumise äpardus Amsterdamis, aga mind ei takista isegi see, kui järsku selguks, et KÕIK lennukid forever alla kukuvad)) ja täna on mul telefoni intervjuu, et arutada rahalist seisu ja kuidas neil kursuse eest osade kaupa maksmine on.

Ja siis? Siis ärge küsige kohe väga pikka aega, millal ma Eesti tulen, sest ma ei tule!!!! Kogu raha (ja vaba aeg) läheb siis sellele koolitusele. Aga sellest siis täpsemalt, kui mul on tänane intervjuu ära olnud.

Fingers crossed, eks?

*edit. Postitus kirjutatud eile 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *